Igero Maxi

Posted: 17/02/2011 by Cristian Burac in El Car
Etichete:, , ,

Igero Maxi este un autobuz cu o capacitate de transport de 80 de călători, dintre care 26 locuri pe scaune.Autovehiculul are 80% podea coborâtă (partea din faţă). Astfel, accesul pe cele două uşi laterale se realizează cu multă uşurinţă.

Este echipat cu motor MAN de 280 CP, Euro 4, cutie de viteze ZF .Punţile au o portanţă de 13,5 t spate şi 7,5 t faţă. Astfel, aceste punţi ar putea fi utilizate fără probleme pe un autovehicul de 12 m lungime şi o masă totală de 18 t. Igero Maxi este proiectat pentru o masă totală de până la 16 t. Astfel, se asigură o marjă de siguranţă potrivită drumurilor, de multe ori cu probleme, din România.

Igero Maxi este un autobuz low-entry (podea coborâtă în partea din faţă), model puţin utilizat în România la ora actuală, dar foarte apreciat în multe ţări europene. Inedit este faptul că Igero Maxi are roata de rezervă în consolă faţă. Acest lucru mai puţin obişnuit la asemenea modele ar putea deveni foarte important în condiţiile în care Igero Maxi poate fi utilizat inclusiv pentru curse în afara localităţii (trasee judeţene). În plus, lungimea podelei poate fi reglată prin intermediul sistemului ECAS.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s